CINQUÈ CURS
Selecciona fent un clic a l'assignatura que vols treballar:

CASTELLANO             CATALÀ                 MEDISOCIAL                MATEMÀTIQUES 
ENGLISH                     NATURALS            PLÀSTICA                     MÚSICA   RELIGIÓ Dimarts 16 de juny de 2020

AVÍS IMPORTANT!!!!!!  LLIURAMENT NOTES!!!!

Benvolgudes famílies,

A continuació trobareu una sèrie de circulars informatives respecte del lliurament de notes dels dos cursos de cinquè.

Lliurament notes 5èB


Lliurament notes 5è A 

A la carpeta del drive de tutoria trobareu la circular amb informació respecte al lliurament de notes i una circular on teniu els horaris. 

Si feis clic al següent enllaç podreu accedir a la circular i als horaris: 
Dilluns 8 de juny de 2020

Nins i nines de cinquè! Benvinguts una setmana més al blog de l’escola, ja queda molt poc! Així que vos volem proposar un final de curs diferent, el darrer dia d’escola (12 de juny) farem la darrera videotrucada, enguany no podrem fer sa nostra festeta particular a la nostra classe però si a l’aula virtual. Què vos pareix si preparau una sorpresa pels vostres mestres i ens la mostrau el divendres 12? Així farem alguna cosa especial per acomiadar-nos i desitjar a tots i a totes un bon estiu 2020. Esperam que malgrat la situació, tot surti de la millor manera possible i que pogueu disfrutar de les vacances d’estiu amb la família i amics. 

Us desitjam un bon inici de setmana!Dilluns 1 de juny de 2020

Hola nins i nines! Com estau? Ja ha arribat el mes de l’estiu, i amb ell arribaran les vacances! Així que ara més que mai ens hauriem d'esforçar, ànims!

Pensau a revisar les assignatures per poder vuere les tasques que teniu per aquesta setmana, a més, vos deixam material voluntari per quan acabeu les tasques:

- Al drive trobareu una carpeta que nom enigmàTIC on hi ha tres carpetes (nivell inicial, mitjà i avançat), a cada una trobareu diferents enigmes (numèrics, lògics i gràfics). És una proposta voluntària i molt interessant que podeu fer una vegada acabeu la feina que us proposam els mestres. 


- A la carpeta de castellano  i català trobareu unes infografies que vos ajudaran a repasar les normes d'accentuació. Trobam necessari que faceu una ullada ja que hem pogut comprovar, a través de les vostres tasques, que vos equivocau bastant quan accentuau, si teniu tres minuts per favor revisau el drive!

Us desitjam un bon inici de setmana!!Dilluns 25 de maig de 2020

Hola nins i nines de cinquè! Ja teniu penjades les activitats que heu de realitzar aquesta setmana. 

Com ja sabeu des d’avui som a la FASE 2. Una de les novetats d’aquesta fase és que ja podem anar, amb molt de seny, a la platja! Quines ganes de ficar els peuets dins la mar! És molt curiós, quan alguna cosa està “prohibida” com l’enyoram però quan la tenim allà no li donam importància. Vos ha passat això durant aquest confinament? Enyorar coses les quals abans no valoràvem? Com anar a l’escola i trobar-mos amb els amics i amigues?Dilluns 18 de maig de 2020

Hola nins i nines de cinquè! Com estau? Heu pogut visitar a la família i amics durant aquesta primera setmana de FASE 1? Sabeu què és la FASE 1? Què trobau? Volem saber la vostra opinió per això hem preparat aquest qüestionari, perquè volem saber com estau i què pensau. Si feis clic al següent link qüestionari podreu omplir el formulari, pensau a posar el vostre nom i curs. És totalment voluntari, si no teniu ganes de fer-ho no és obligatori. 

A més, com cada dilluns hem penjat les tasques per aquesta setmana. És important que les faceu i ens envieu la vostra feina, si necessitau ajuda no dubteu en demanar-la! Ànims que ja queda poc per poder disfrutar de l’estiu i les vacances. 

IMPORTANT! 

Recordau que cada divendres tenim la videotrucada:

 • 5è A a les 10:00
 • 5è B a les 11:00


Divendres 15 de maig de 2020

ATENCIÓ 5è A

Avui a la videotrucada hem proposat dos reptes per el pròxim divendres, els temes i links per accedir són:

 1. Com penses que serà la tornada a l’escola el pròxim curs 2020/2021 https://forms.gle/FxKKDtv8fpM2MRqn6
 2. Confinament i contaminació, tenen relació? Positiva o negativa? Què trobes? Cerca una notícia o imatge on es faci referència a aquest tema i escriu la teva opinió. Pensa a omplir el formulari i enviar-me la teva notícia al correu. Per accedir al formulari fes clic a: https://forms.gle/mEgKvRCbYAqctkq57
Ens veim a la pròxima videotrucada per debatir les vostres respostes! Ànims! 

Dimarts 5 de maig de 2020

Bon dia nins i nines! Què tal ha anat el pont? Heu pogut sortir amb les bicis o els patinetes a voltar pel poble? Ja queda menys  i quan acabi tot això, arribarà s'estiu i segur que enguany disfrutarem de la nostra illa com mai.

Pensau que com la setmana passada va ser més curta i aquesta també, no penjarem tasques noves per tal de que, els que encara no ho heu fet, pogueu acabar les tasques de la setmana anterior i així enviar-les a les tutores. Així que per aquesta setmana vos proposarem activitats voluntàries per aquells que ja heu acabat i voleu fer cosetes noves. De moment podeu anar a castellà i plàstica i descobrir què us proposam!

IMPORTANT! L'horari de la videotrucada torna a ser els divendres i axí serà cada setmana:


 • Horari 5è A: divendres a les 10:00. Només heu de fer clic a 5AESCANYAR  • Horari 5è B: divendres a les 11:00. Només heu de fer clic a 5BESCANYAR
Dilluns 27 d’abril de 2020

Bon dia nins i nines de 5è! Com estau? Esperam que molt bé i a més a més, ben contents ja que ahir molts de vosaltres segurament vàreu poder aprofitar per fer una volta amb sa bici o patinete. Probablement lo que més desitjau es poder veure els vostres amics i amigues però ja sabeu que hem d’anar poc a poc i entre tots ho aconseguirem.

Encara que ja ho diguerem a la reunió per videotrucada que varem fer el passat divendres ho recordarem a través del blog per si algú no es va poder connectar divendres: • Degut a que divendres és festa, la pròxima videoconferència la farem dijous 30 els horaris són:

 • 5è A: Dijous a les 10:00 per accedir només heu de fer clic a 5AESCANYAR
 • 5è B: Dijous a les 11:00 per accedir només heu de fer clic a 5BESCANYAR

Pensau a revisar totes les assignatures per poder veure si hem penjat més activitats per aquesta setmana. 


Dijous 23 d’abril de 2020

Fes clic al play per escoltar la cançó!
Avui és un dia molt especial per la cultura, encara que enguany viurem un Sant Jordi diferent i d’això ni un cavaller ens pot salvar, sense roses ni llibres al carrer però ja ho sabeu, junts en sortirem d’aquesta! Nosaltres, des de casa, no deixarem de celebrar aquest dia i per això, a través del blog de l’escola, volem compartir amb vosaltres la nostra paradeta de Sant Jordi, esperam que us agradi:


 • Contacontes:  • Punts de llibre: només heu de fer clic a la carpeta compartida Tutoria i trobareu punts de llibre de Sant Jordi. 
 • Les nostres recomanacions: sense paradetes però sense parar si feis clic a Recomanacions literatura trobareu un recull de llibres imprescindibles. Els coneixeu?
 • Taller de poesia: aquí teniu 12 poemes que parlen de Sant Jordi, el drac, la princesa, la rosa i els llibres. 
 • Manualitats: pots fer, si et ve de gust, la teva rosa de Sant Jordi!                                           Feliç Sant Jordi!
Dimarts 21 d’abril de 2020

Hola a tots i a totes! Ens agradaria fer una petita aclaració respecte a les tasques que varem penjar ahir. Les tasques que es publicaran cada dilluns són tasques a realitzar de dilluns a divendres, és a dir, teniu tota la setmana per poder realitzar-les.

Una aferrada de les tutores de 5è!


Dilluns 20 d'abril de 2020

Nines i nins de 5è, com estau? Segur que teniu moltes ganes de veure els vostres companys de classe i també a la vostra tutora. Probablement teniu moltes ganes de tornar a escola i així poder compartir experiències amb els amics, de moment, això sabeu que no és possible però gràcies a les noves tecnologies (ordinadors, tablets, mòbils...) podem mantenir contacte amb la família i també amb els amics. Què vos pareix si cada divendres feim una videotrucada? És molt senzill si seguiu aquestes instruccions:
 • Horari 5è A: divendres a les 10:00. Només heu de fer clic a 5AESCANYAR cada divendres a les 10:00. Pensau a desactivar el micròfon ja que xerrarem per torns per tal de que ho facem de manera ordenada i poguem escoltar als nostres companys.

 • Horari 5è B: divendres a les 11:00. Només heu de fer clic a 5BESCANYAR cada divendres a les 10:00. Pensau a desactivar el micròfon ja que xerrarem per torns per tal de que ho facem de manera ordenada i poguem així escoltar als nostres companys.

NOTA: Pensau a desactivar el micròfon ja que per tal de poder escoltar als nostres companys xerrarem per torns i de manera ordenada. Aquest és el símbol quan el micròfon està desactivat. Heu de fer clic per desactivar i per tornar a activar-lo quan sigui el vostre torn de paraula tornar a fer clic.
A més hem penjat les tasques a les corresponents matèries i també el solucionari de matemàtiques en relació a les activitats de les pàgines 143, 144 i 145 del vostre llibre, podeu fer clic a Solucionari o accedir des de la carpeta compartida de matemàtiques cinquè. Esperam que tengueu un bon inici de setmana! 

Devendre 3 d’Abril de 2020.

Nins i nines de 5è A i 5è B, ens hem quedat estorades i estorats amb la feinada que heu fet durant aquests dies així que enhorabona, ara toca descansar que ha arribat el cap de setmana! Si encara no heu acabat totes les tasques com alguns ens heu fet arribar, no vos heu de preocupar perquè encara teniu tempS, però recordau que durant les vacances heu de desconnectar ja que necessitareu temps per fer crespells, robiols i panades!

Una aferrada molt forta!

Dimecres 1 d’Abril de 2020Hola nins i nines de 5è! Com estau? Esper que bé i que aprofiteu el confinament per disfrutar de la vostra família. M’agradaria compartir amb voltros el meu correu electrònic per tal de que pogueu enviar-me fotografies de les vostres tasques o dubtes. També podem mantenir un contacte a través del blog de l’escola. Recordau, en relació als qüestionaris online o el KAHOOT que no és necessari enviar-me cap fotografia perquè nosaltres podem veure les vostres respostes online.

Entrega tasques 5è A: xiscasmprimaria@gmail.com
Entrega tasques: 5è B: fsureda2@educaib.eu

A més si voleu compartir vídeos explicant la vostra feina o qualque foto de sa vostra maqueta dels ecosistemes podeu enviar l’arxiu a xiscasmprimaria@gmail.com i les tutores ens encarregarem de compartir-lo al blog per tal de que els vostres companys puguin veure sa vostra feina.

Abans de partir vos deix a tot 5è aquest regal de cançó. Com ja sabeu, la música i les manualitats ens estan ajudant molt a superar aquest confinament. Mirau lo que fan aquest tres companys de pis, no sé si els coneixeu, però són cantants i cadascú forma part d’un grup diferent i lo que tenen en comú, a part de que viuen junts a un pis, és la música. Han creat una banda que durarà lo que duri el confinament i cada dia preparen meravelles com aquesta per animar a la gent mentres duri el confinament. Esper que la disfruteu!

Recordau que d’aquí poc ja vénen ses vacances i aquestes són per descansar en tornar de ses vacances ens retrobarem i continuarem amb sa feina. Una aferrada de les tutores de cinquè!
COVID-19

Dimecres 26 de març de 2020

Aquest confinament ens està posant a totes i tots a prova. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sabem que estau fent un esforç molt important en tots els sentits: no podeu sortir de casa, no podeu estar amb els amics, passau moltes d'hores convivint amb les vostres famílies, estau fent les feines de classe tots sols a casa...Amb tot, pensam que aquesta és una oportunitat per a aprendre, així que, per ajudar-vos a reflexionar sobre aquest aprenentatge, vos hem preparat aquesta autoavaluació. ◕‿◕. Només has de fer clic a Qüestionari d'Avaluació i Confinament per poder accedir-hi!

CARPETA COMPARTIDA DRIVE

Dimecres 26 de març.

Hola nins i nines, com estau?

Si feis clic a CEIP ES CANYAR 5è trobareu diverses carpetes on hi haurà material que vos ajudarà a superar aquests dies de confinament a casa.
De moment al drive trobareu:

- Una carpeta anomenada JOCS DE TAULA on, ara per ara, hi ha una adaptació al famós joc de taula "VIRUS", el "RECICLUS" una versió adaptada de Creaeduca i un parell de jocs per practicar expressió oral i escrita en família!- Una carpeta anomenada TUTORIA on de moment, hi ha un quadern de l'autoestima (creaeduca).


2 comentaris:

INSTRUCCIONS FASE 3

Benvolgudes famílies, A continuació us deixam un document amb les instruccions per la la fase 3, que començarà dilluns dia 8 de juny. INSTRU...