Matemàtiques Cinquè


Dilluns 8 de juny de 2020

 • Continuam fent un repàs de les fraccions, així que per aquesta setmana heu de realitzar les activitats que trobareu a les pàgines 26, 27 i 28 de la vostra carpeta de matemàtiques . Ànims que queda molt poquet per acabar el curs i aquesta setmana és una oportunitat per demostrar el vostre esforç.
 
Dilluns 1 juny de 2020


 • Per aquesta setmana heu de fer les pàgines 23, 24 i 25 de la vostra carpeta de matemàtiques. Repasarem les fraccions equivalents i els números mixtes. Endavant!

Dilluns 25 de maig de 2020

 • Hola nins i nines! Per aquesta setmana de matemàtiques heu de fer les activitats de les pàgines 20, 21 i 22 que trobareu a la carpeta de matemàtiques del drive de cinquè.
IMPORTANT!

Hem començat una setmana nova però encara hi ha nins i nines que no ens han enviat les tasques de la setmana passada. Volem donar l’enhorabona a tots aquells i aquelles que continuau fent feina com el primer dia, sabem que fer feina tot sols a casa és un gran esforç però vos animam a seguir així, perquè tot el vostre esforç ho tenim molt en compte. Per favor, procurau fer les activitats sense copiar o mirar les solucions ja que de lo contrari, aquest repàs no serveix de res. Ànims i bona setmana!!

Dilluns 18 de maig de 2020

 • Per aquesta setmana heu de fer les activitats que trobareu a les pàgines 17, 18 i 19 al document matemàtiques que teniu a la vostra carpeta del drive. Pensau que heu de realitzar la tramesa de les tasques al nostre correu. 
Dilluns 11 de maig de 2020

 • Per aquesta setmana heu de fer les activitats que trobareu a les pàgines 14, 15 i 16 al document de matemàtiques que trobareu a la vostra carpeta del drive. 


Dilluns 27 d’abril de 2020

 • Per aquesta setmana heu de realitzar les activitats que trobareu a les pàgines 11, 12 i 13 del quadern que trobareu fent clic a la carpeta de  matemàtiques del drive. 
Dilluns 20 d'abril de 2020.


 • Si feis clic a matemàtiques accediu a un document on hi ha un recull d'activitats. Tranquils, no les heu de fer totes (de moment) ja que per aquesta setmana començarem per la UNITAT 1 i realitzareu les activitats de les pàgines 8, 9 i 10.

                                                                                                                      TORNAR A CINQUÈDilluns 30 de març de 2020.


 • Vos facilitam en un sol clic una web molt interessant per poder repasar matemàtiques de manera online, per accedir fes clic a IXL NOTA: Pensau que el límit d’activitats diàries és de 20. 
 • Aquí teniu també uns exercicis entretinguts de càlcul mental i esperem que vos vagin bé. Pensau que quan apunteu la resposta és necessari escriure la quantitat +paraula (exemple: 5 pilotes)

                                                                                                                      TORNAR A CINQUÈ

2 comentaris:

 1. Hola ! Som na Margalida Picazo tenc un dubte a les fitxes, es a la pagina 10 exercici 2 ,que hem de fer en aquest exercici?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Margalida, te va quedar clar l’exercisi o necessites ajuda? Ja saps que m pots demanar els dubte a través del correu.

   Elimina

INSTRUCCIONS FASE 3

Benvolgudes famílies, A continuació us deixam un document amb les instruccions per la la fase 3, que començarà dilluns dia 8 de juny. INSTRU...