Plàstica CinquèDilluns 25 de maig de 2020

Hola nins i nines de cinquè! Vos proposam una manualitat que és en realitat un joc de taula, fer un TETRIS amb material reciclat. 

La idea es simular aquest joc: 
Per poder realitzar aquesta activitat vos deixam dues setmanes, de tal manera que pogueu avisar a casa de que no s’han de tirar les oueres, ja que les necessitareu: 

Per poder realitzar una batalla necessitau dues taules, així que heu de repetir el procés dues vegades. El joc consisteix en posar primer els espais “prohibits” (per això podeu emplear el material que trobeu per casa com per exemple fer bolletes de paper) i col·locar als espais lliures les vostres fitxes en el menor temps possible. 

Vos animau?
Dilluns 5 de maig de 2020

Aquí vos deixam una altra activitat voluntària, així que ja sabeu que no és necessari lliurar la tasca a través del correu electrònic, però si ens voleu mostrar les vostres creacions, estarem encantades de que ho volgueu compartir amb nosaltres!


MAKING FACES

 • Si feis clic a making faces descobrireu aquest llibre a través del qual podeu transformar cares ordinàries en cares estranyes i divertides.

 • Ho heu vist? Idò ara vos proposam fer el vostre propi llibre. Però com ho podeu fer? Si voleu saber més ho descobrireu fent clic a pasa a pasa.         TORNAR A CINQUÈ
Dilluns 27 d’abril de 2020

Bon dia nins i nines de 5è! Aquí vos deixam la nostra proposta de plàstica per aquests dies. Teniu fins  divendres 8 de maig per poder fer-la. • Com s’ha de fer? Per poder dur a terme l’activitat vos donam unes indicacions sobre com es fa una mandala, encara que en arribar al pas final, el més important, heu de ser imaginatius per poder donar-li forma. Si feis clic a Realitzar una mandala pas per pas podreu seguir els primers pasos que heu de fer abans de començar a fer la vostra!
Ja sabeu que per entregar la tasca heu d’enviar una fotografia als següents correus:


5èA: xiscasmprimaria@gmail.com
5èB: fpinya@educaib.eu

Una aferrada molt forta i ànims que ens consta que esteis fent un gran esforç per poder fer i entregar les tasques!!

         TORNAR A CINQUÈ
Divendres 3 d’abril de 2020

Pensau que les tasquès de plàstica les heu d’enviar a:

5èA: xiscasmprimaria@gmail.com
5èB: fpinya@educaib.eu

Moltes gràcies! Sou uns artistes! Pensau a penjar el vostre treball a les finestres o balcons per donar suport a tota la gent que farà que aquesta lluita sigui un èxit. • Aquí teniu una mostra de la vostra companya de 5è A, na Marina Suñer:
 • Margalida Picazo 5è A:


Dilluns 30 de març de 2020


Us heu fixa't aquests dies des de casa, què podem trobar a les finestres i balcons de gairebé totes les cases? Sí, exacte! L'arc de Sant Martí que ens ajuda a recordar que tot anirà bé, i que tard o d'hora sempre surt el sol.

Són ja dues setmanes de confinament i sense poder sortir de casa, però l'arc de Sant Martí s'ha convertit en un símbol solidari de que tot anirà bé. Així que la nostra proposta de plàstica per aquesta setmana va lligada precisament a n'aquest acte del qual des de la nostra escola també ens volem unir, penjar un arc de Sant Martí a la nostra finestra o balcó.

Proposta de plàstica Arc de Sant Martí:


 • Realitzar un collage per crear el nostre Arc de Sant Martí. El podem fer amb material que tenim a casa (cartró per la base, retalls de diari, tela, paper...) així que no vos preocupeu perquè no necessitau comprar res, queda't a casa i tot anirà bé! 
A continuació teniu la mostra que hem fet nosaltres pas per pas del nostre Arc de Sant Martí, ja el tenim preparat per penjar-lo al nostre balcó! Primer hem cercat per casa diferents materials, ha estat com trobar un tresor. Us agrada?


                                                                                      TORNAR A CINQUÈ

3 comentaris:

 1. Buen día! no se puede acceder al link de mandalas, dice que se necesita un permiso. Gracias.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola! Quedó solucionado en un principio, persiste el problema?

   Elimina

INSTRUCCIONS FASE 3

Benvolgudes famílies, A continuació us deixam un document amb les instruccions per la la fase 3, que començarà dilluns dia 8 de juny. INSTRU...