EDUCACIÓ FÍSICA


  • Hola nins i nines,
Aquests dies entram a la penúltima setmana de curs, un curs particular en el qual no hem pogut fer totes les coses que ens hauria agradat. Així i tot, segur que tots tenim una idea general del curs i de les coses que més i menys ens han agradat. He preparat una mica d'enquesta per conèixer les vostres preferències i per agafar idees o suggeriments per a l'any que ve. És totalment voluntària i anònima.

Si voleu participar clicau a ENQUESTA EDUCACIÓ FÍSICA


  • Hola nins i nines,
Aquesta setmana he pensat que podríem fer una cosa un poc diferent. He preparat un petit test amb deu preguntes sobre diferents esports. Cada pregunta té quatre opcions. Vosaltres heu de llegir l'enunciat amb molta d'atenció i triar l'opció que creieu correcta. Podeu posar el vostre nom o fer-lo de manera anònima, com vos estimeu més. Un pic hagueu enviat el test podreu veure on heu encertat i on heu fallat.

Si voleu participar feis clic a TEST ESPORTIU
  • Hola nins i nines,
Avui us torn proposar un vídeo amb una sèrie d'exercicis que de vegades feim a educació física. Són exercicis de coordinació que no sempre ens acaben de sortir. Meiam si vos surten.

Aquí teniu el vídeo REPTE COORDINACIÓ
  • Hola nins i nines,
Aquesta setmana us torn proposar un joc d'endevinalles. Si clicau a  ENDEVINALLES COS HUMÀ  trobareu vuit endevinalles sobre parts del cos. La setmana que ve penjarem les solucions. Ja sabeu que si voleu podeu enviar les vostres respostes a sgrimalt@educaib.eu

I aquí teniu les SOLUCIONS ENDEVINALLES COS
  • Hola nins i nines,
Aquesta setmana el repte serà una mica diferent: us propòs un exercici de psicomotricitat fina. Si clicau a   JOC DELS FILS      trobareu quatre exercicis per fer amb les mans i amb l'ajuda d'un fil o un cordó. Podeu fer els que vulgueu, però jo us recoman començar pel de la mosca (crec que és un poquet més fàcil i de vegades l'hem fet a classe amb alguns companys). Ànims!
  • Hola nines i nines,
Avui us torn proposar uns exercicis a través d'un vídeo. Són uns jocs malabars amb pilotes i es poden fer de primer a sisè. Els més petits basta que faceu la primera part de l'exercici (però també el podeu provar sencer si voleu) i els més grans podeu provar l'exercici complet (o només la primera part). Si no surten no us preocupeu, l'important és provar-ho (si podeu aconseguir el material), passar una estona divertida (aquest és l'objectiu) i que cadascú arribi on pugui. Ànims!

JOCS MALABARS
  • Hola nins i nines,  
  Avui, 26 d'abril, heu tengut l'oportunitat de tornar sortir de casa després de molts de dies. Aquesta setmana el repte serà un poc diferent: no hi ha vídeo, sinó vuit endevinalles relacionades amb l'educació física. N'hi ha de fàcils i n'hi ha qualcuna d'un poc més difícil. La setmana que ve penjarem les solucions aquí mateix, però si vos fa ganes enviar-me un correu amb les vostres solucions ho podeu fer a sgrimalt@educaib.eu. Jo vos contestaré i vos diré si heu endevinat. Com vos vagi millor.
Podeu llegir les endevinalles a ENDEVINALLES

I aquí teniu les solucions SOLUCIONS ENDEVINALLES
  • Hola nins i nines,
Aquesta setmana toca un vídeo un poc diferent. És un exercici senzill que podeu fer amb un bastó o amb el mànec d'una granera. A veure qui s'atreveix.

Repte 1 es Canyar

  • Nins i nines des Canyar,


Aquí teniu dos petits vídeos amb alguns moviments molt senzills que ens poden ajudar a relaxar-nos i a sentir-nos millor durant aquests dies de confinament.  Primer heu de fer els moviments del vídeo 1 i després els del 2, amb l'ordre amb què estan posats. Millor que els faceu el dematí; els heu de fer vuit vegades cadascun d'ells. Recordau que s'han de fer a poc a poc i respirant tranquil·lament.Es Canyar es mou a casa 1

Es Canyar es mou a casa 2

1 comentari:

INSTRUCCIONS FASE 3

Benvolgudes famílies, A continuació us deixam un document amb les instruccions per la la fase 3, que començarà dilluns dia 8 de juny. INSTRU...