PLÀSTICA 4t

Dilluns, 1 de juny de 2020

Bon dia nins i nines de 4t, i aquesta setmana, seguint amb la Prehistòria, toquen pintures rupestres.
Au idò, anem per feina. Podeu agafar un tros de cartró que tengueu per ca vostra i començar fent el disseny de les figures que voleu representar (una escena de caça, animals, una escena de recollida de fruits...).
Una vegada que tengueu el dibuix fet, toca posar-hi els piments o colors, Recordau que en aquella època només s'utilitzaven pigments naturals, per tant podeu mesclar un poc de terra amb aigua, pintar amb un carbó o si no en teniu amb el llapis. Pensau que heu de pintar amb els dits o emprant petites branquetes o plomes d'ocell.

Per inspirar-vos podeu consultar el vostre llibre de Socials o cercar imatges per internet.

Molts d'ànims artistes rupestres!

                                           .   .   .   .   .   .   .   .

Dilluns, 25 de maig de 2020

Bon dia nines i nins de 4t, com que aquesta setmana encetam el tema de la prehistòria, hem pensat proposar-vos fer una eina prehistòrica com a treball de plàstica.

Per començar a inspirar-vos en la feina vos pot servir veure els vídeos que vos hem penjat a la pàgina de Socials, també podeu consultar el vostre llibre de text, i després triar quina eina vos fa ganes representar. Per exemple: una llança, un arc, una destral ...

Pensau que han de ser molt realistes, per tant heu d'emprar materials que utilitzaven en aquella època tals com: pedres, petits troncs de fustes, canyes, cordes ...

Si teniu qualque dubte, el podem resoldre dimecres a la videoconferència, o bé enviau un correu i vos contestarem.

Bona feina!

                                                                -   -   -   -   -   -   -  -

Dimarts, 5 de maig de 2020

Enyorats i enyorades nins i nines de 4t, com que ja fa uns quants dies que acabareu el treball plàstic de Ciències Socials, per aquestes dues properes setmanes vos proposam un nou treball plàstic. Hem pensat dues opcions, de les quals vosaltres n'heu d'elegir una, la que vos faci més ganes o la que s'avingui més amb els materials que teniu per casa.

Triau entre aquestes dues opcions:

Opció A

Construïu o creau  (a mode de maqueta, és a dir en tres dimensions) un animal vertebrat o invertebrat a partir de materials que tengueu per casa, preferiblement materials reciclats i pintau-lo.

Opció B

Dibuixau i pintau  en un foli i amb tota mena de detalls un animal vertebrat o invertebrat.


Aquesta tasca es podrà començar a entregar a partir de dia 15 de maig. Tot i que si necessitau més temps per dur-la a terme, no vos preocupeu es podrà entregar més tard.

Ànims artistes!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INSTRUCCIONS FASE 3

Benvolgudes famílies, A continuació us deixam un document amb les instruccions per la la fase 3, que començarà dilluns dia 8 de juny. INSTRU...