MÚSICA 4t  • 1 de Juny de 2020  🎵🎷🎵🎸🎵
Uep, com anam??? Ja hi tornam a ser a fer una miqueta de feina de Música. 😍 

Sé que n'hi ha que ja heu anar a la platja, i ja hem pogut carregar piles retrobant-nos amb els amics, amb els familiars...i l'estiu ja és apropet i les vacances també!

Aquesta vegada vos propòs una feineta de repàs dels instruments. Veureu que és molt fàcil per a vosaltres i servirà per  si algú no ho recordava.

Aquí teniu la proposta: MÚSICA    🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

  • 18/05/2020       
       

Bones nins i nines! Desig que tant voltros com les vostres famílies vos trobeu molt bé

Gràcies per totes les feinetes que m’heu enviat, hi ha hagut dibuixos dels musicals preciosos…i vos puc dir que els que més èxit han tengut entre voltros han estat El Rey León i Grease.


 Aquí teniu la proposta de Música per aquests dies. Clicau a  Música
  • 05/05/2020
Aquesta és la nova proposta de Música d'aquests dies. Podeu clicar a FEINA MÚSICA
  • 27/04/2020
 Aquí teniu la proposta de Música per aquests dies. Clicau a  Música


  •  20/04/2020
Hola nins i nines. Hem tornat de vacances i hem de tornar fer un poc de feina. Trobareu les meves propostes clicant a  MÚSICA
  • 06/04/20

Per la tasca que us proposam fer aquests dies necessitareu molta imaginació, heu de crear el vostre instrument musical casolà. Haureu de pensar en tot allò que teniu per casa i que podeu aprofitar per crear un instrument musical que serà únic en el món.


Moltes de les coses que ens envolten, i molt d’allò que posam als contenidors per reciclar, ens poden servir per crear l’instrument: taps de botelles, botelles de plàstic (aigua, begudes amb gas, suavitzant, etc.), botelles de cartró (llet, begudes vegetals, etc.), envasos de menjar, iogurts, taps de retoladors, rotllos de paper de vàter o de cuina, caixes de sabates, cartró, elàstics, cordes, fils, cordons, canyetes, escuradents, botons, teles, globus, etc. Si pensau que vos fa falta algun material per realitzar l’instrument haureu de pensar una alternativa que tengueu per casa, ja sabeu que no podem sortir. 

Volem que la vostra imaginació, la vostra destresa amb la plàstica i el vostre compromís amb el reciclatge s’uneixin per fer el vostre propi instrument musical.
La tasca és voluntària. Els nins i nines que la faceu, podeu enviar una fotografia de la vostra fantàstica creació al correu electrònic de Música.
Molts d’ànims amb la proposta, estam ben segures que el resultat serà magnífic!
CP Es Canyar tendrà molts d’instruments casolans preciosos!!

  • 30/03/20


Cerca una imatge relacionada amb el ballet, recorda alguna de les seves característiques i fes-ne una llista. Finalment, al mateix full, fes un dibuix amb tot allò que has recordat del ballet, posa-hi el títol que trobis convenient i pinta’l. Procura aprofitar tot l’espai, no el facis massa petit!
Pensau a enviar la tasca al correu electrònic especificant quin és el vostre nom, curs i grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INSTRUCCIONS FASE 3

Benvolgudes famílies, A continuació us deixam un document amb les instruccions per la la fase 3, que començarà dilluns dia 8 de juny. INSTRU...